24-25-31 december 2016 en 1 januari 2017.

(Gelieve ten laatste 5 dagen op voorhand te bestellen)    

 

‘KOKARDE’ à la carte bij u thuis :

Terrine van ganzenlever met porto en gekarameliseerde appel, notentoast
€ 15.00

Gerookte paling, ganzenlever, rode biet, groene appel broodkrokant
€ 14.00

Zeeuwse creuse oesters, al dan niet voor u geopend, met citroen
€ 1.50/st.

Kreeft(+/-500 gr.) : ‘Belle-Vue’ of warm in een stoofpotje met juliennegroentjes en een bouillabaisesausje.
Halve kreeft: ........ € 20.00
Hele kreeft : ........ € 39.00

Huisbereide garnaalkroketten
€ 3.50/st.

Romig boschampignonsoepje met fazant, witlof en spekjes. (0.3L.)
€ 5.00

Bisque van kreeft met Armagnac en groene asperges.(0.3L.)
€ 6.50
 

Hoofdgerechten

Bouillabaisse met melktong, tarbot, sint jacobs, scampi, croutons en rouille
€ 15.00vg/€ 22.00hg 

Gegrilde tarbotfilet met wintergroentjes, knolseldercrème en mosterdsausje.
€ 17.00vg/
€ 25.00hg 

Gestoomde tongfilets, grijze garnaal, mossel, champignons, tomaat en sjalot, romige aardappelpuree  
€ 18.00vg/
€ 25.00hg 

Paling in ’t groen
€ 22.00
 

Paling in kreeftenroomsaus
€ 25.00
 

Fazant op lage temperatuur, zwarte pens, witlof, appel, kaneelpeertje, knolselder, amandelkroketje
€ 20.50

Hert, peer, veenbes, spitskool, beukenzwam, witlof, pastinaak, amandelkroketje
€ 22.50

Parelhoen, kalfszwezerik, pastinaak, witlof, kweepeerchutney, fondantaardappel, jus met Madeira
€ 21.00

 

Nagerechten

Chocolade, praliné, balsamico, limoen
€ 7.00

Appel, karamel, mascarpone, citrus
€7.00

Kaas assortiment geaffineerd door Michel Van Tricht , chutney van appel en abrikoos, notenbroodje
€10.00