Gerookte eend, eendenlever, rode biet, aardpeer, hazelnoot

 

en / of

  

Sint Jacobs, erwtjes, girolles, artisjok, chorizo, Fregolapasta

 
________________________________________________________________________________________________________________

   

Vlaswijting, butternut pompoen, spitskool, beukenzwam, jus van paddenstoelen

 

of

 

Fazantfilet, witlof, mais, appel, veenbes, sherry

 _______________________________________________________________________________________________________________

 

Durendeau peer, Chocolade 70%, pistache

 

of


Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus

of



Bordje met artisanale kazen geaffineerd door kaasmeester Michel van Tricht
met chutney van appel en gedroogde abrikoos
(supl.€5.00 of €9.00 met glaasje wijn , port of streekbier )

Kaas als extra gang + € 10.00 of € 14.00 met glaasje wijn, port of streekbier

 

 

Dit menu loopt van 20 oktober tot en met 7 december 2017

 

Prijs : 

3 gangen zonder dranken €45.00
3 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 62.00
3 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 75.00

4 gangen zonder dranken € 56.00
4 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 76.00
4 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 90.00
    

Op zaterdagavond wordt enkel het Kokarde menu geserveerd en geen “a la carte”

 

 

 

 

  

 

 

Wekelijks wisselend menu met voorgerecht, vis - of vleesgerecht en koffie.
Wij serveren dit menu ’s middags tijdens weekdagen.

Indien u wenst serveren we dit op één uur, gelieve wel bij reservatie of bestelling dit te melden.

lunchmenu zonder dranken €29.50
met aangepaste wijn €40.00
all-in met cava, wijnen en water €47.00