Asperge, Schotse gerookte zalm, waterkers, zure room, croutons
en / of
Kalfszwezerik, doperwtjes, artisjok, morieltjes
________________________________________________________________________________________________________________
Vlaswijting, asperges, bloemkool, andijvie, peterselie, Vlaamse wijze
of
Eend, jonge wortel, lenteui, sinaasappel, zoet zuur, kroketje van gekonfijte bout
_______________________________________________________________________________________________________________
Aardbei, witte chocolade, limoen
of
Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus
of
Bordje met artisanale kazen geaffineerd door kaasmeester Michel van Tricht
met chutney van appel en gedroogde abrikoos
(supl.€5.00 of €9.00 met glaasje wijn , port of streekbier )
Kaas als extra gang + € 10.00 of € 14.00 met glaasje wijn, port of streekbier
Dit menu loopt van 30 maart tot en met 17 mei 2018
Bij vragen over allergenen helpen wij u graag verder.
Prijs :
3 gangen zonder dranken €45.00
3 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 62.00
3 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 77.00 (BOB-formule beschikbaar)
4 gangen zonder dranken € 56.00
4 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 76.00
4 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 92.00 (BOB-formule beschikbaar)
Het menu Kokarde wordt enkel per tafel geserveerd
Op zaterdagavond wordt enkel het Kokarde menu geserveerd en geen “a la carte”
Wekelijks wisselend menu met voorgerecht, vis - of vleesgerecht en koffie.
Wij serveren dit menu ’s middags tijdens weekdagen.
Indien u wenst serveren we dit op één uur, gelieve wel bij reservatie of bestelling dit te melden.
lunchmenu zonder dranken €29.50
met aangepaste wijn €40.00
all-in met cava, wijnen en water €47.00