Baby kreeft, Iberico ham Cebo, groene asperge, ricotta, mosterdblaadjes, avocado

 

en / of

  

Pladijsfilet, kleine mosseltjes, lamsoor, zeekraal, tomaat, sjalot

 
________________________________________________________________________________________________________________

   

Koningsbaars, groene groenten, doperwtjescreme, blanke boter, geprakte aardappel met zure room

 

of

 

Zomer hert “Cervena”, girolles, abrikoos, spitskool, polenta

 _______________________________________________________________________________________________________________

 

Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus

 

of


Zomer fruit, citroenthijm, limoen, basilicum, Cava

of



Bordje met artisanale kazen geaffineerd door kaasmeester Michel van Tricht
met chutney van appel en gedroogde abrikoos
(supl.€5.00 of €9.00 met glaasje wijn , port of streekbier )

 

 

Dit menu loopt van 30 juni tot en met 31 augustus 2017

 

Prijs : 

3 gangen zonder dranken €44.00
3 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 62.00
3 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 75.00

4 gangen zonder dranken € 55.00
4 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 76.00
4 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 90.00
    

Op zaterdagavond wordt enkel het Kokarde menu geserveerd en geen “a la carte”

 

 

 

 

  

 

 

Wekelijks wisselend menu met voorgerecht, vis - of vleesgerecht en koffie.
Wij serveren dit menu ’s middags tijdens weekdagen.

Indien u wenst serveren we dit op één uur, gelieve wel bij reservatie of bestelling dit te melden.

lunchmenu zonder dranken €29.50
met aangepaste wijn €40.00
all-in met cava, wijnen en water €47.00