Baby kreeft, tomatensalade, zeekraal, lamsoor, ansjovis

 

en / of

  

Staartvis op de grill, zoete paprika, aubergine, olijf, courgette

 
________________________________________________________________________________________________________________

   

Roodbaarsfilet, mossel, garnaal, bloemkool, spinazie, saffraan, gekonfijte aardappel

 

of

 

Iers rund op twee wijze, boontjes, artisjok, salie, Cevenne ui, ravioli

 _______________________________________________________________________________________________________________

 

Ijsnougat, amandel, honing, rode vruchten

 

of


Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus

of



Bordje met artisanale kazen geaffineerd door kaasmeester Michel van Tricht
met chutney van appel en gedroogde abrikoos
(supl.€5.00 of €9.00 met glaasje wijn , port of streekbier )

Kaas als extra gang + € 10.00 of € 14.00 met glaasje wijn, port of streekbier

 

 

Dit menu loopt van 5 juli tot en met 2 september 2018

Bij vragen over allergenen helpen wij u graag verder.

 

Prijs : 

3 gangen zonder dranken €45.00
3 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 62.00
3 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 77.00 (BOB-formule beschikbaar)

4 gangen zonder dranken € 56.00
4 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 78.00
4 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 94.00 (BOB-formule beschikbaar)
    


Het menu Kokarde wordt enkel per tafel geserveerd
Op zaterdagavond wordt enkel het Kokarde menu geserveerd en geen “a la carte”