Zeebaars, asperge, tomaat, basilicum, xeres, chorizo

 

en / of

  

Romige asperge, gepocheerd ei, lauw gerookte paling, waterkers, Parmezaan

 
________________________________________________________________________________________________________________

   

Rode poon, Baby kreeft, venkel, zeekraal, lamsoor, kreeftkroketje

 

of

 

Kalf, gebakken asperge, doperwt, tuinboontjes, artisjok, rozemarijn aardappel

 _______________________________________________________________________________________________________________

 

Witte chocolade, framboos, cacao, bergamot

 

of


Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus

of



Bordje met artisanale kazen geaffineerd door kaasmeester Michel van Tricht
met chutney van appel en gedroogde abrikoos
(supl.€5.00 of €9.00 met glaasje wijn , port of streekbier )

 

 

Dit menu loopt van 19 mei 2017 tot en met 29 juni 2017

 

Prijs : 

3 gangen zonder dranken €44.00
3 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 62.00
3 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 75.00

4 gangen zonder dranken € 55.00
4 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 76.00
4 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 90.00
    

Op zaterdagavond wordt enkel het Kokarde menu geserveerd en geen “a la carte”