Sint Jacobsvrucht, gerookt everzwijn, witlof, sinaas

 

en / of

  

Snoekbaars, gerookte paling, knolselder, boschampignons, dragon

 
________________________________________________________________________________________________________________

   

Tongfilet, zeebaars, pijlinktvis, schelpjes, najaarsgroentjes, schaaldierenjus

 

of

 

Hertekalf, spitskool, spruitjes, kaneelpeertje, pastinaak, wildjus met vadouvan

 _______________________________________________________________________________________________________________

 

Mandarijn, melkchocolade, pecannoot

 

of


Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus

of



Bordje met artisanale kazen geaffineerd door kaasmeester Michel van Tricht
met chutney van appel en gedroogde abrikoos
(supl.€5.00 of €9.00 met glaasje wijn , port of streekbier )

Kaas als extra gang + € 10.00 of € 14.00 met glaasje wijn, port of streekbier

 

 

Dit menu loopt van 8 december tot en met 25 januari 2018

Voor informatie rond allergenen gelieve u te wenden tot de gastvrouw.

 

Prijs : 

3 gangen zonder dranken €45.00
3 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 62.00
3 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 75.00

4 gangen zonder dranken € 56.00
4 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 76.00
4 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 90.00
    

Op zaterdagavond wordt enkel het Kokarde menu geserveerd en geen “a la carte”