Tonijn, boulgur, gemarineerde groentjes, citrusvinaigrette, yoghurt

 

en / of

  

Secreto Duroc varken, Spaanse ham, bouillon, pompoen, ravioli

 
________________________________________________________________________________________________________________

   

Kabeljauw, mossel, artisjok, bloemkool, raketsla, garnaaljus

 

of

 

Wilde eend, wortel, biet, zilveruitjes, eringy paddenstoel, vijg, gnocchi

 _______________________________________________________________________________________________________________

 

Appel, frangipane, vlierbloesem, mascarpone

 

of


Huisbereid vanille-ijs met warme chocoladesaus

of



Bordje met artisanale kazen geaffineerd door kaasmeester Michel van Tricht
met chutney van appel en gedroogde abrikoos
(supl.€5.00 of €9.00 met glaasje wijn , port of streekbier )

Kaas als extra gang + € 10.00 of € 14.00 met glaasje wijn, port of streekbier

 

 

Dit menu loopt van 1 september tot en met 20 oktober 2017

 

Prijs : 

3 gangen zonder dranken €45.00
3 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 62.00
3 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 75.00

4 gangen zonder dranken € 56.00
4 gangen met aangepaste wijnen t.e.m. hoofdgerecht € 76.00
4 gangen all in met glaasje cava, wijnen, water en koffie € 90.00
    

Op zaterdagavond wordt enkel het Kokarde menu geserveerd en geen “a la carte”